Spieren voor Spieren

Dansen voor kinderen met een SPIERZIEKTE!

Op zaterdag 31 maart danst L.O.F. DanceCrew samen met diverse andere dansgroepen  in ’t Zoetzand ‘Spieren voor Spieren’. Een benefiet dansvoorstelling om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte.

Eén van de danseressen organiseerde een dansevenement op de markt in Culemborg. Dit schoolproject vond de dansgroep zo mooi dat ze er een vervolg aan willen geven. Samen met gastartiesten is er een gevarieerd voorstellingsprogramma waar de gemeenschap van Beusichem en omgeving van kan genieten. Alle artiesten en organiserende partijen doen hier vrijwillig aan mee, zodat de kaartverkoop geheel ten goede komt aan het Prinses Beatrix Spierfonds.

Kaarten zijn te reserveren via info@LOFDanceCrew.nl of aan de deur. De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt tot 17.15 uur (incl pauze). Vanaf 14.00 gaan de deuren open en kunt u een foto expo bekijken en luisteren naar livemuziek van Marloes van Herwaarden. Na afloop van de voorstelling zal Lisa Schenk live muziek verzorgen in de Foyer van het Zoetzand. Via de L.O.F. DanceCrew facebook pagina kunt u alles over de voorbereidingen van dit evenemt volgen!

Wilt u op een andere manier bijdragen, dan kan dat ook. Donateurs voor het Prinses Beatrix Spierfonds kunnen we goed gebruiken. 

L.O.F. DanceCrew bestaat uit 30 semi-professionele dansers in de leeftijden van 9 tot 46 jaar oud. Met onze gezamenlijke passie DANS willen wij mooie dingen maken en dans tevens inzetten voor anderen. Niet alleen als entertainment, maar ook om een ander te helpen.

Na de voorstelling zullen we het totaal bedrag dat we hebben ingezameld aan het Beatrix spierfonds doneren welk bedrag we hebben opgehaald tevens via onze kanalen communiceren.

Spierenvoorspieren2

Spierenvoorspieren1