Wij kunnen bijna niet wachten ….

Wij kunnen bijna niet wachten …. om jullie weer welkom te heten in ’t Zoetzand. Want de automatische deur naar de foyer is geplaatst. En dat willen we dolgraag laten zien. Dankzij de bijdragen van de Rabobank “Aandeel in de Betuwe” en de Coop “statiegeldactie” hebben we een mooie deur kunnen laten installeren. Deze elektrische … Wij kunnen bijna niet wachten …. Lees verder »

Lees verder

Uitreiking cheque COOP

Wat een geweldig eindbedrag ( € 909,10) staat er op de cheque die we vanmiddag uitgereikt kregen door de Coop!Daar wij zijn super blij mee.Dank aan de Coop en  aan allen die meegedaan hebben aan deze statiegeldactie voor een elektrische schuifdeur in ons dorpshuis.Bestuur Dorpshuis ,t Zoetzand. 

Lees verder

Helaas gaat Karmac Stoppen

Helaas gaat Karmac Bibliotheek stoppen Helaas gaat Karmac Bibliotheek per 1 januari 2021 stoppen in de gemeente Buren.  Vrijdag 11 december is de laatste dag dat boeken ingeleverd kunnen worden en maandag 14 december zullen wij starten met alles uithuizen in onze hoofdvestiging te Lienden. Wij zijn blij dat jullie lid zijn geweest bij ons, … Helaas gaat Karmac Stoppen Lees verder »

Lees verder

Kinderzwerfboeken

Er staan nieuwe boeken in de  Kinderboeken zwerfkast. Zeker de moeite waard om een leuk boek uit te zoeken, te lezen en dan te laten zwerven.Kijk voor openingstijden van het dorpshuis op de site AGENDA 

Lees verder

AED apparaat

AED apparaat Het bestuur van het dorpshuis heeft besloten om een AED apparaat aan te schaffen. Het aantal bezoekers blijft toenemen en ook voor onze bezoekers geldt: elke minuut telt. Het bestuur wil daar haar verantwoordelijkheid voor nemen. Dus vanaf heden is het AED apparaat beschikbaar voor iedereen! Als er personen zijn die graag een … AED apparaat Lees verder »

Lees verder

Gift aan de voedselbank

Gift aan de voedselbank Wegens sluiting van ’t Zoetzand zou er een grote voorraad frisdrank en chips onverkoopbaar worden. De uiterste verkoopdatum van deze produkten lag nl. rond half juni. Dat betekent dan dat we, als we in september weer open mogen,  alles weg zouden moeten gooien. Maar …. weggooien is zonde!Dus om dat te … Gift aan de voedselbank Lees verder »

Lees verder

Scootmobiel uitleenpunt

Scootmobiel uitleenpunt Alle inwoners uit Beusichem en Zoelmond die slecht ter been zijn, hebben de mogelijkheid om voor 1 of 2 dagen gratis een scootmobiel  te lenen.Het enige dat hiervoor nodig is, is een scootmobielpasje.Dit pasje is gratis aan te vragen via een eerstelijns ergotherapeut van bijvoorbeeld Zorgcentra de Betuwe of bij een ergotherapeut van … Scootmobiel uitleenpunt Lees verder »

Lees verder

Vrijwilligers

Vrijwilligers ’t Zoetzand werkt sinds juli 2013 met vrijwilligers. We hebben een mooi aantal bij elkaar, maar dit is niet voldoende om alle taken en activiteiten voor het komend seizoen rond te krijgen. We zoeken nog vrijwilligers die willen helpen bij allerlei activiteiten zoals vergaderingen, bijeenkomsten maar ook voor concerten en feestavonden. De werkzaamheden bestaan … Vrijwilligers Lees verder »

Lees verder
@2021 Dorpshuis Zoetzand