nieuwsberichten Dorpshuis Zoetzand

Gratis cursus omgaan met computer of iPad/tablet

Met deze gratis cursus leer je werken met de computer of iPad/tablet: stap voor stap! Het is speciaal voor mensen die weinig ervaring met de computer en internet hebben. Online informatie opzoeken, internetbankieren, een treinreis plannen. Voor iedereen die er moeite mee heeft, is er Klik & Tik.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur. Ieder werkt in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Zo leer je met deze cursus typen, mailen, scrollen, slepen en een formulier invullen op internet.

Verder leer je hoe verschillende websites werken en wat je ermee kunt. Je leert een reis of route plannen, internetbankieren en luisteren naar podcasts. Ook leer je meer over de belangrijkste social media. Je oefent met Facebook en WhatsApp. En Instagram, LinkedIn en YouTube. En je leert hoe je deze sociale media gebruikt.

Er zijn laptops aanwezig die je kunt gebruiken, maar je kunt ook de eigen iPad of tablet meenemen. Gebruik van een koptelefoon of oortjes is fijn. Je mag deze zelf meenemen of ter plekke bij ons aanschaffen.

Cursusdagen:
dinsdag 14, 21, 28 mei
dinsdag 4, 11, 18, 25 juni
dinsdag 2 juli

Tijd:
13.00 – 14.00 uur

Locatie:
Dorpshuis ’t Zoetzand in Beusichem

Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen met onze klantenservice: 0344 – 63 99 40 of per mail naar melanie.ekelschot@bibliotheekrivierenland.nl