Nieuws

 • Wij zoeken vrijwilligers

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Hou je van gezelligheid? Wil je samen ergens de schouders onder zetten? Weet je hoe belangrijk ‘t Zoetzand is in Beusichem?   Dan zijn wij op zoek naar jou!! Wij werken al jaren met vrijwilligers. En we hebben een mooi aantal bij elkaar, maar dat is niet voldoende om alle taken en activiteiten rond te krijgen. Daarom zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen bij allerlei activiteiten zoals vergaderingen, bijeenkomsten, maar ook voor concerten en feestavonden. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Dus wil jij een steentje bijdragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met een van de bestuursleden, bezoek www.dorpshuiszoetzand.nl of stuur een mail naar secretariaat@dorpshuiszoetzand.nl

  Lees meer!

 • Weer biljarten dankzij jullie steun

  Dankzij Rabo ClubSupport en jullie stem op het Zoetzand, hebben we ons biljart kunnen laten opknappen! Het biljart is nu voorzien van een nieuw laken, de randen zijn vervangen. We hebben nieuwe biljartballen, nieuwe keus en een nieuw afdekzeil. Het ziet er niet alleen heel goed uit, maar er kan weer prima een potje biljart gespeeld worden. Wij en onze biljarters zijn er erg blij mee!

  Lees meer!

 • Dank je wel voor je stem

  Wat hebben we, dankzij jullie, een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank. We mogen maar liefst € 821,59 in ontvangst nemen om ons biljart een grote opknapbeurt te laten geven.Dank jullie wel allemaal voor jullie stem op het Zoetzand. Wij zijn er erg blij mee!

  Lees meer!