Nieuws

 • Gastvrouw/gastheer gezocht!

  Wil jij iets betekenen voor de buurt? Heb jij wel eens een paar uurtjes vrij om te helpen? Ben je niet bang om af en toe eens tot in de late uurtjes de handen uit je mouwen te steken?Ben jij 18 jaar of ouder? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en dan vooral voor barwerkzaamheden in dorpshuis ’t Zoetzand in Beusichem. Er zijn geen vaste werktijden, maar er zal regelmatig via e-mail een bericht worden verstuurd waarin wij aangeven voor welke boekingen wij vrijwilligers zoeken. Dit kan variëren van een scholing tot een feest dat tot in de kleine uurtjes kan duren. De werkzaamheden zullen ook verschillen per boeking. Het kan variëren van koffie en thee schenken, tot het schenken van limonade en het tappen van bier achter de bar. Ook is het mogelijk dat er een deel van de catering wordt verzorgd door bijvoorbeeld een lunch te bereiden of het verzorgen van frituurhapjes tijdens een arrangement. Je komt terecht in een gezellig team en er wordt 2 keer per jaar een gezellig samenzijn voor de vrijwilligers georganiseerd als dank voor het harde werk en positieve inzet. Ben jij gemotiveerd om mee te helpen aan het behoud van ons dorpshuis, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Telefoon: 06-22077933 of stuur een mail naar secretariaat@dorpshuiszoetzand.nl

  Lees meer!

 • Weer biljarten dankzij jullie steun

  Dankzij Rabo ClubSupport en jullie stem op het Zoetzand, hebben we ons biljart kunnen laten opknappen! Het biljart is nu voorzien van een nieuw laken, de randen zijn vervangen. We hebben nieuwe biljartballen, nieuwe keus en een nieuw afdekzeil. Het ziet er niet alleen heel goed uit, maar er kan weer prima een potje biljart gespeeld worden. Wij en onze biljarters zijn er erg blij mee!

  Lees meer!

 • Dank je wel voor je stem

  Wat hebben we, dankzij jullie, een mooi bedrag ontvangen van de Rabobank. We mogen maar liefst € 821,59 in ontvangst nemen om ons biljart een grote opknapbeurt te laten geven.Dank jullie wel allemaal voor jullie stem op het Zoetzand. Wij zijn er erg blij mee!

  Lees meer!